Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Palvelut:

 

 

Klassinen Hieronta:

Perinteistä hierontaa ja tehokasta kehonlukkojen avaamista 15 vuoden kokemuksella.  

 

 

Lihaskalvo- Hieronta: Käytetään myös kiputilojen helpotukseen. Erittäin tehokas nesteiden liikkeelle laittaja.

 Tässä hoidossa haetaan lihaskalvosi pinta, jota rauhallisesti käsittellen lähdemme avaamaan. Tällä tavoin saamme avattua kalvostoa ja sen nestekiertoa. Samalla tunnemme kudoksen ja siinä mahdollisesti olevia kudosmuutoksia tai erittäin kireitä vetäviä lihaskalvoja, painaumia, kohoumia tai muuta vastaavaa. Tämä on hidasrytminen hoito ja TÄMÄ HOITO EI SATU.  Hoito on paikallaan silloin kun esim. olet ollut hieronnassa tai jossain hoidossa ja siellä keho avautunut... ja taas viikon päästä kehosi on samassa jumissa. Silloin on tämän hoidon,  kehon kalvoston avaamisen aika. 

Kalvoston toiminnan ajauksena on: että kaikki osuma tai isku, mitä koko elämäsi aikana lihaskalvostoon on kohdistunut, (kaatuminen, polven lyönti, puusta putoaminen, pyörällä kaatuminen, tenniskyynärpää- ja hartia-ongelmat, selän lyönti johonkin.. iskut ,osumat ja esim. kolarissa olleena tai jopa jossakin leikkauksessa) vaikuttaa siihen mikä kunto kalvostossa on nyt. Jokaisesta tapahtumasta jää jälki.. ja jossain vaiheessa kun jälkiä kalvostossa on jo runsaasti voi koko kalvosto suurimmaksi osaksi olla niin "tukossa", ettei nestekierto kulje lähellekään niin kuin pitäisi. Tällöin tuntuu siltä, että mikään ei enää auta. Ja tässä vaiheessa yleensä kiputilatkin ovat suuremmat . TÄMÄ ON HETKI JOLLOIN LIHASKALVOHIERONNASTA ON APUA. 

 

 

Arpikudos-Hieronta: Palovamma/ Leikkaus

 Tämä hoito tehdään lihaskalvohieronnan perustein. Jos sinulla on esim. leikkauksia tai  jopa monia leikkauksia alla, kehossasi on kiinnikkeitä syntynyt kalvostoon (joka merkitsee sitä, että siellä on "eritason kalvoja kiinni toisissaan". Tämä on yksi asia, joka aiheuttaa kireyksiä.

Tässä hoidossa, on se sitten leikkausperäinen tai palovamman aiheuttanut kireys kalvostoon/ihoon, helpotetaan tuota kireyttä ja saadaan ihoa/ kehoa elastisemmaksi ja tämä hoito tuo myös liikkeeseen/liikkumiseen arpikudos-alueella joustavuutta. Tällä hoidolla helpotetaan myös kehon kipu- ja särkytiloja.

 

 

Pään- ja Kasvojen Lihaskalvokäsittely:

Tämä hoito tehdään lihaskalvohieronnan perustein. Tässäkin hoidossa esim. kasvojen alueella tehdyt leikkaukset, voivat kiristää niin kasvojen kuin ilmelihasten toimintaa, tästä hoidosta on silloin apua. On ongelmana sitten jatkuvat pääkivut, migreenit tai mahdoton ongelma niska-hartia seudun kanssa, purentalihasten ongelmat, suuri hiusten lähtö, ohentuminen tai kaljuuntuminen, tästä hoidosta on silloin apua. Tällä kalvojen käsittelyllä avataan pään kalvostoa ja sillä saadaan aikaiseksi mm. se, että kiristys pään alueella helpottuu ja ravinteetkin pääsevät taas hiusjuureen asti. 

 

 

 Hieronta-Lihaskalvo yhdistelmähoito:

Tämä hoito on ollut pidetty.  Tällä hoidolla pystytään hyödyntämään molempien hoitotapojen parhaat puolet ja  ja ne täydentävät erinomaisesti toisiaan.

 

 

 

Reikihoito/ Energiahoito-Hieronta:

 Voit valita Rentouttavan reikihoidon tai energiahoidon.  Käsillä tehtävä hoito on miellyttävä, rauhallinen ja energiakeskustesi voimaannuttaja. Energiahoito on astetta voimakkaampi hoito.